Handelsbetingelser

Vilkår og betingelser for handel på www.pgefinewines.com

 1. Anvendelsesområde
  1.1 Nedenstående handelsbetingelser gælder for alle handler, der gennemføres på hjemmeside www.pgefinewines.com
 2. 2. Betaling
  2.1 Betaling sker ved bestilling under anvendelse af betalingskort eller MobilePay. Gyldige betalingskort fremgår i forbindelse med kundens gennemførelse af bestillingsproceduren. Ved ønske om betaling ved bankoverførsel kan PGE Fine Wines kontaktes for nærmere aftale.
 3. Ordrebekræftelse
  3.1 Umiddelbart efter kundens gennemførelse af en ordre registreres ordren hos PGE Fine Wines og der fremsendes herefter automatisk ordrebekræftelse til den af kunden oplyste mailadresse. Fremsendelse sker senest, når fakturabeløbet trækkes på kundens konto.
 4. Leveringstid
  4.1 Levering sker normalt fra dag til dag, såfremt bestilling er modtaget af PGE Fine Wines inden kl. 12. Hvor dette ikke er muligt, eksempelvis fordi varen ikke er på lager i tilstrækkelige mængder, sker levering så snart det er muligt.
 5. Leveringsomkostninger
  5.1 Leveringsomkostningen er pr. ordre kr. 90 kr inkl moms til erhvervsadresser og 120 kr til privatadresser.…. men ved ordreafgivelse på beløb 3000 kr inkl moms og over, vil leveringen være gratis og leveringsomkostningerne være 0 kr.
 6. Moms og afgifter
  6.1 Oplyste priser og beløb er inkl. 25 % moms og inkl. gældende afgifter..
 7. Reklamationsret
  7.1 Du bedes straks checke dine varer ved modtagelsen. Såfremt der måtte være anledning til reklamation, bedes dette gjort senest 7 dage efter af fejlen er konstateret.
  7.2 Umiddelbart efter leveringen skal kunden kontrollere, at leverancen er korrekt både med hensyn til kvantum og med hensyn til, om vinene svarer til ordren. Såfremt kunden mener, at dette ikke er tilfældet, skal kunden straks give skriftlig meddelelse til PGE Fine Wines.
  7.3 Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.
 8. Returvarer og fortrydelsesret
  8.1 Vi tilbyder 14 dages returret. Returnerede flasker skal tilbagesendes i original emballage og med respekt for vejrforhold og temperaturer. Vi vil herefter tilbagebetale det fulde fakturabeløb pålydende beløbet af flaskernes værdi.
  8.2 Ved kundens returnering af varer til PGE FineWines skal dette ske til følgende adresse: PGE Fine Wines Vosemosegyden 4, 5250 Odense SV. Det fremhæves, at returnering af varer alene kan ske, hvor dette følger udtrykkeligt af disse betingelser eller, hvor dette på forhånd er aftalt med PGE Fine Wines. der accepteres ikke modtagelse af varer pr. efterkrav eller lignende, og sådanne forsendelser vil således blive afvist. Det er ligeledes ikke muligt at annullere forsalgskøb.
 9. Force majeure
  9.1 PGE Fine Wines er ikke ansvarlig for forsinkelse eller for opfyldelse af nogen af sine øvrige forpligtelser over for kunden, såfremt forsinkelsen eller den manglende opfyldelse skyldes forhold uden for PGE Fine Wines direkte kontrol, eksempelvis i tilfælde af strejke, fragtproblemer, leveringssvigt, uheld eller uforudsete omstændigheder hos PGE Fine Wines eller hos firmaets leverandører eller fragtførere. I sådanne tilfælde udskydes leveringstiden og PGE Fine Wines opfyldelse af øvrige pligter, indtil dette kan ske uden hindringer.
 10. Tastefejl og forbehold
  Vi tager forbehold for enhver form for fejl i oplysninger på vores hjemmeside samt anden form for kommunikation. Herunder forkerte priser, årgange, producent etc. Endvidere tager vi forbehold for ændringer i afgifter samt udsolgte varer.
 11. Personlige oplysninger og datapolitik
  11.1 For at en ordre kan gennemføres, skal kunden oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Informationerne anvendes udelukkende til opfyldelse af ordren og, hvis kunden accepterer dette, til udsendelse af tilbud og andet markedsføringsmateriale. De afgivne oplysninger transmitteres og opbevares elektronisk af PGE Fine Wines Opbevaringen sker i ukrypteret form, men på betryggende vis.
  11.2 PGE Fine Wines sælger eller overdrager aldrig kundeoplysninger til tredjemand, og gør ikke sådanne oplysninger tilgængelige for tredjemand.
  11.3 I forbindelse med kreditkortbetalingen overføres der visse finansielle data til PENSOPay, og dette sker via en krypteret SSL-forbindelse i henhold til gældende forskrifter. Transaktionen håndteres via NETS og PENSOPay, og PGE Fine Wines opbevarer ikke kundens kreditkortoplysninger.
  11.4 I forbindelse med benyttelsen af www.pgefinewines.com lagres cookies på kundens PC, herunder eventuelt i forbindelse med, at systemet skal kunne huske kundens brugernavn og adgangskode.
  11.5 Kunden har til enhver tid ret til at få indsigt i registrerede oplysninger om kunden samt til at få foretaget nødvendige rettelser, ligesom kunden har ret til at gøre indsigelse mod fejlagtige registreringer eller registreringer, der ikke er lovpligtige. I sådanne tilfælde rettes henvendelse til den dataansvarlige hos PGE Fine Wines e-mail peter@pgefinewines.com Dertil kan der ligeledes rettes henvendelse ved spørgsmål om beskyttelsen af personoplysninger.
 12. Kundeservice
  Vi besvarer mails indenfor 8 timer i hverdagene.
 13. Børn og unge under 18 år | Alkohol
  Du skal være fyldt 18 år for at handle på www.pgefinewines.com – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.
  Iflg. Dansk lovgivning skal personen være minium 18 år for at købe alkohol over 16,50%. For køb af alkohol under 16,50% skal personen være fyldt 16 år. Vi forbeholder os ret til at bede om fremvisning af gyldigt billed-ID som aldersdokumentation i tvivlstilfælde.

Peter Groth Eriksen

PGE Fine Wines
Hunderupvej 178
DK-5230 Odense M
Denmark
CVR 26439590
MOB: +45 26708788
peter@pgefinewines.com
www.pgefinewines.com